Το πέναλτι που έστειλε την... Λάρισα στα πλέι-οφ

Στα πλέι-οφ με απίστευτο θρίλερ η Λάρισα

====================================================================
====================================================================
Ηρακλής - Λάρισα 0-1 ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Λάρισα επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή και μπήκε στα πλέι-οφ παίρνοντας τη θέση της Λαμίας. Ο Γιάντσης στο 83ο λεπτό το "χρυσό" γκολ των "βυσσινί" σε ένα επεισοδιακό ματς. Το ματς ήταν πολύ δυνατό από τα πρώτα λεπτά. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ αλλά η ΑΕΛ το πέτυχε. Προηγουμένως είχαν αποβληθεί ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, με τους δύο άντρες να διαπληκτίζονται την στιγμή της αποβολής τους!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 95' ο ρέφερι Αντωνίου έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Δεληζήση. Έξαλλοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ, μετά από αυτή την εξέλιξη μπήκαν μέσα στο γήπεδο και υπήρξε διακοπή στο ματς. Τελικά με την συμβολή της Αστυνομίας το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Περόνε αλά... Πανένκα με τον Αποστολίδη να το αποκρούει και να στέλνει την ΑΕΛ στα πλέι-οφ.
======================================================================
Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς(60' Τσιλιγκίρης), Σιατραβάνης, Ρομάνο, Λουκίνας(60΄Περόνε)
ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο(50' Εγκεσάν), Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο(76' Ελιομάρ)
=======================================================================
=======================================================================